lördag 14 april 2018

I vilken ände ska man börja?!

Det kan man ju fråga sig. Insåg rätt fort att jag inte kan städa så mkt där när jag inte har slääpon så jag får kört bort saker ti ekorosk. Sen får inte heller saker vara framme, så jag kan således int heller direkt förbereda för gårdsloppiset. Jag räknade att ca 7 saker var direkt mina där, resten e alla andras.

Vem ska tömma det? Jo jag. Morbror var iaf efter det han sku ha, resten får jag göra vad jag vill med!

Bl.a finns där sprillans nya tvättfat, iiinte kanske direkt gårdagens, men ack så charmiga färger! Pastellfärgat! Ljusblått, ljusgrönt, härlig gul färg, gräddvitt osv! Även det här locket till en toa, alltså inte själva sitslocket, utan där spol-knoppen finns, fanns i alla de härliga pastellfärger, men tyvärr inte själva wc-stolarna. Bara en, å den var brun förstås.



Sku lätt ha kunna tänka mig inreda gäst-wcn me t.ex ljusblått eller den gröna! Hur läckert hade inte det varit?! Som sagt, sprillans nya, men inte riktigt gårdagens.

Gick loss på nå väggar å lite golv där, men hittade iaf ännu inget riktigt intressant. Jag förstår inte heller varför träet e den färgen de e, fast sen igen e ja ju ingen specialist på träslag heller inte ;D


Och golvet, tyvärr hade jag inte ta't kort på andra golvet som ja for på med slipmaskinen, trodde jag gjorde det, men tydligen inte.. (där syntes träfärgen bättre)





Ja, å bilder på vinden kan ni få se oxå.. Måste ju spara lite bilder tills senare oxå ;)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar