tisdag 10 april 2018

Nästa steg?

Ja, vad är nästa steg?

Det må kännas nu som att det går i rask takt detta, men, så är nog fallet inte. Just nu händer inget praktiskt, för först ska de tömmas, å före det borde det bli så torrt på marken så man kan ställa ner saker där.

Vi ska alltså ha nån form av gårdsloppis, nu är det inte saker från 1800-kall som kommer att säljas, utan.. helt vanliga saker. Nå enstaka stenålderssaker kanske ska säljas, tror de borde ligga ett par gamla träskidor på yttravinden nånstans, så.. Men som sagt, mest saker från min generation. Finns en helt ok soffa (om int flera?) osv. Jaja, kommer nog att annonsera om dehär på fb sen då man ser va allt som ska på loppiset och när det blir av.

Funderade lite på att lägga allt åt sidan den här veckan (iom mässan i helgen), men tror ni det kommer att lyckas? ;) Det här är ungefär allt jag tänker på dygnet runt..

Såhär ser det ut i nuläget. Det röda sträcket är en vägg ja la dit själv som planering, så den e således inte där på riktigt nu ;)


1. Första kvisten. Den här är inte med på originalritning, så den kommer eventuellt att försvinna. I kvistarna finns även trapporna upp till vinden. Den här ingången används nu, den andra är dörren igenspikad på. 




2. En slags liten tambur eller va man nu riktigt ska kalla det. 

3. Den enorma vessan.. 




4. "Skafferiet"


5. Ena vardagsrummet, det som jag eventuellt tänkt göra till kök och vardagsrum, där finns den runda eldstaden oxå.




6. Stora köket, den vita rutan är den ena högforsaren



7. Den andra kvisten, här kommer jag förmodligen att göra ingången

8. Konstigt utrymme. Det är en tambur i princip, å det finns en dörr till rum nr 9, som dock inte är med på bild. Här har det enligt originalritning varit trappa  upp till vinden, men den e borttagen och där e nu nå form av klädskåp. Dom har jag aldrig öppnat, få se om man hittar nåt spännande där sen?! Men nå soffor a la 60-talet är i vägen. 

9. Andra vardagsrummet, det som jag förmodligen kommer att göra till sovrum. Här finns den fyrkantiga eldstaden. (Där i bakgrunden skymtar dörren som går till rum nr 8) 




10. Lilla köket, och den andra högforsaren


Sen när allt e tömt, så kommer jag att ta er med på en inspelad rundvandring, så ni får en uppfattning om hur det ser ut. Och vilket jäkla jobb jag har framför mig ;D 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar